Skip to main content

Уеб сайт за Neftelimov.com – практически съвети за бизнес

Изработка на сайт за блог и бизнес услуги

Neftelimov.com е блог за бизнес, предприемачество, HR, продажби, маркетинг и реклама, социални мрежи, SEO, личностно развитие, инфлуенс и фрийланс.

Вид на проекта WordPress - UX / UI дизайн

Уеб сайт за Neftelimov.com – практически съвети за бизнес

Вижте уебсайта

Сега сайтът е с нов професионален дизайн с внимание към всеки един детайл. Цветовете, шрифтовете и анимираните изображения провокират да се обърне внимание на всяка една секция в сайта. И то по начин, по който не дразни човешкото око.

Тя събира 5-те най-важни раздели от блога. А именно тези за бизнес, маркетинг и рекламаличностно развитиеHR и продажби. Показва предстоящите събития, на които сме партньори или организатори.

Поради тези причини при всяка грешна страница ще влизаш направо в света на Tetris! Така че ти препоръчвам да си подготвиш мозъчните клетки и фалангите за една безмилостно ожесточена игра на интелект, бързина и нерви. И все пак не прекалявай с тези страници, защото в противен случай Google Search Console ще ни разкатае играта на нас (надявам се да знаеш за какво говоря). Засега играта е достъпна само на десктоп версия, но скоро ще бъде добавена и в мобилната версия заедно с ранглиста.

Изработка на уеб сайт
Изработка на уеб сайт
Изработка на уеб сайт

Разчистихме и оптимизирахме сървърното пространство, инсталирахме нужните кеширащи плъгини, за да повишим скоростта на зареждане, оптимизирахме всички снимки на сайта. Изтрихме ненужни плъгини и добявяхме нови функциоалности в темата.

Изработка на уеб сайт
2-ро място на публиката
Медиен сайт на 2021

Искате съвет за вашия онлайн бизнес?

Свържете се с нас. Ще организираме лична среща или ще се свържем онлайн.

Последвай ни!

Кажете ни какво ви интересува и не се колебайте да маркирате повече опции.

  • SEO тестване и одит
  • Уеб анализ
  • Уеб разработка
  • UX дизайн
  • Онлайн маркетинг
  • Обучение
  • Искам съвет