Skip to main content

Редизайн на уебсайт

Осигурете нов, свеж редизайн на сайта си, нашият шестготидешен опит ще ви осигури нужното за да сте отново в крак с тенденциите в дигиталния свят.

Защо е нужен редизайн на уеб сайт?

Ако искате сайтаът ви да продължава успешното си дигитално представяне, нужно е да бъде освежаван през 3-4 години. Ако промените имиджа и рекламната стратегия на една фирма, то тогава редизайнът става задължителен.

Ние можем да ви помогнем, когато:

 • Дизайнът на сайта ви е остарял

  Остарелият дизайн, по-стар от 3-4  години, не се харесва от потребителите, тъй като не е удобен за клиентите и не вдъхва доверие в компанията. Ние можем да вдъхенм нов живот на вашия сайт.

 • Конкурентите ви задминават

  Ако конкурентите ви се представят по-добре в Интернет, използвайки по-модерни и стилни дизайни, време е и вие да промените дизайна и да добавите повече възможности за вашите клиентите. Ние ще ви предложим най-подходящия дизайн за вашия бизнес.

 • Клиентите ви напускат бързо сайта

  Клиентите най-често биха напуснали сайта поради факта, че той е неудобен за използване, няма ясна структура и зарежда бавно. Ние ще организираме сайта, така че да е най-удобен за вашите клиенти и ще осигурим достатъчно бързина на зареждане.

 • Спад в продажбите

  Ако от доста време забелязвате спад в продажбите ви, то най-вероятно клиентите ви се пренасочват към вашите конкуренти. Ще направим анализ защо вашите клиенти вече не пазаруват от вас и ще ви предложим решения свързани с дизайна за увеличаване на продажбите.

Изработка на уеб сайт WordPress

Търсите опитен партньор, който да ви предложи разработването на уеб сайт?

FoxCode Studio разполага с един от най-добрите екипи разработчици, които разбират вашия бизнес и могат да доставят решения навреме. Използваме напълно прозрачен процес базиран на Agile методологията и даващ ви възможността да правите промени във всеки етап на цикъла.

Изработка на уеб сайт WordPress и дизайн
уеб дизайн на toshkina.com
уеб дизайн на neftelimov.com

Какво е добър дизайн на уебсайт?

Добрият уеб дизайн осигурява лесно и бързо навигиране както на компютър, така и на мобилно устройство. Имайки предвид ,че вече над 80% от посещенията на сайтове се извършват през мобилни устройства и таблети е задължително да се изгради и мобилна версия, която да бъде оптимална и лесна за навигиране.  Добрият дизайн също осигурява лесно намиране на информацията, която вашите клиенти биха търсили, както и максимална функционалност и удобоство при извършването на покупки на сайта ви.

уеб дизайн на сайт

Причините, които налагат промяна в редизайн на уеб сайт

За да имате добър ЅЕО е нужно уеб caйта дa е  лесен за навигиране, но и да бъде лесно обхождан от  индeĸcиpaщитe бoтoвe нa тъpcaчĸитe. Алгopитъмa нa Гyгъл ce пpoмeня пocтoяннo и зaтова се нaлaгa пpoмeни пo визиитe, фyнĸциoнaлнocтитe и cтpyĸтypaтa нa ĸoдa нa caйтa. Мнoгo вaжнo зa ycпeшнaтa paбoтa и дoбpoтo ĸлacиpaнe нa вceĸи yeб caйт e пoнe вeднъж нa няĸoлĸo гoдини тoй дa пpeтъpпи peдизaйн и ocвeжaвaнe.

Допълнителните точки, които можем да засегнем са следните:

 • Оптимизиране на изображенията с цел бързо зареждане на различните устройства.
 • Промяна на навигационното меню съобразно ориентацията, в която работи устройството.
 • Преработка на бутоните и връзките в сайта, за да са по-удобни за работа с тъчскрийн.
 • Осигуряване на адекватно визуализиращи се видео клипове и таблици.
 • Оразмеряване на шрифтовете според различните устройства и резолюции.

Често задавани въпроси

Как определяме цената за изработка на сайт?

Разделяме всеки проект на модули и етапи. Преценяме колко време ще е необходимо за всеки един етап и на базата на предвидените часове определяме цената за цялостната изработка.

Например ако изчислим, че са необходими 50 часа за разработка на сайта на при цена от 30 лева без ДДС на час ще получим 1500 лева без ДДС като крайна цена. Звучи просто, но всъщност се изисква много опит, за да се състави точен план и да се даде точна оценка за изработка на сайт, който е проектиран специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Ако сайта ви трябва да разполага с повече от една езикови версии, то това също ще увеличи цена му. Обикновено при една допълнителна езикова версия цената се увеличава с 20% а при повече от една, процента на оскъпяване е по-нисък.

Какво включва една страница?

Всяка една страница се състои от секции и модули, чрез които е представено вашето съдържание. Тя може да бъде съставена само от текст или комбинация от текст, изображения и модулни елементи при необходимост.

Всеки пакет има фиксиран брой стрници, които могат да бъдат както основни, така и вътрешни. Например, ако главното меню е във вид на „Начало – За Хотела – Резервации – Галерия – Контакти“, то това са 5 основни страници. Когато бутонът „За Хотела“ има още едно ниво, например „История“, „Стаи“, Забележителности“, то това са още 3 допълнителни страници.

В случай, че имате специфични изисквания за структурата на уеб сайта ви, респективно броя на страниците, не се колебайте да се свържете с нас за индивидуална оферта!

Цена на допълнителна страница от 80 до 300 лв. без ДДС.

За колко време ще направим Вашия сайт?

Времето за разработка на един сайт зависи от много фактори. Основните параметри са броя на предвидените модули, броя на езиковите версии и сложността на изпълнение.

Преди да стартираме работата по проекта съставяме план и определяме необходимото време за изработка на сайта. Между отделните етапи се предвижда време за коментари от страна на клиента и в повечето случаи е невъзможно да се предвиди колко ще е то.

Нашият опит показва, че за изработката на стандартен сайт обикновено са необходими между 30 и 45 работни дни.

Включена ли е подръжка?

В пакетите ни е предвидена поддръжка на вашия сайт за 3 месеца. Това е така, защото при предаването на всеки един уеб сайт, клиентът получава кратко ръководство или обучение за това как сам да менажира съдържанието си.

В случай, че все пак желаете да сключите месечен абонамент за поддръжка на уеб сайта ви, ние сме на ваше разположение!

Ако нямаме време и възможност сами да си направим и да поддържаме сайта?

Това също не е проблем. Нашите професионалисти могат да се заемат с цялостната изработка и поддръжка на Вашия уеб сайт. Като вложим в него целия опит натрупан през годините.

Ами ако нямам снимки за уебсайта?

Това е напълно нормално. Можем да ви помогнем да изберете медии от различни безплатни източници, като unsplash.com – безплатна директория с красиви снимки, годни за търговска употреба.

Подписва ли се договор за услугата?

Наличието на договор гарантира рамкирането на самата услуга по поддръжката на сайта или онлайн магазина. Не бива да забравяме, че това е хартиен документ, докато самата бързина при нуждата от техническа намеса, както и проявения професионализъм са коренно различни фактори.

Винаги трябва на първо място да търсите и ангажирате екип от професионалисти, за да може да се погрижите адекватно за своя онлайн бизнес.

Получавам ли пълна собственост върху уебсайта?

Вие запазвате 100% собственост върху уебсайта.

Колко време отнема създаването на уебсайта?

Гарантираме, че ще получите първия проект, създаден в рамките на 30-45 работни дни. Само не забравяйте първо да ни изпратите цялата необходима информация – това ще ускори развитието.

Какво трябва да имам, преди да започнем?

Трябва да получим следното:

 • Структура на уебсайта (контур на страниците, които искате да имате, меню на сайта и т.н.)
 • Копиране (текстово съдържание)
 • Всички медии, които искате да използваме (лога, снимки, видеоклипове)
 • Функции (карта на Google, формуляри за контакт и др.)

Ако все още нямате такива – не се притеснявайте. Вашият специален мениджър на проекти ще ви помогне да се подготвите.

Искате съвет за вашия онлайн бизнес?

Свържете се с нас. Ще организираме лична среща или ще се свържем онлайн.

Последвай ни!

Кажете ни какво ви интересува и не се колебайте да маркирате повече опции.

 • SEO тестване и одит
 • Уеб анализ
 • Уеб разработка
 • UX дизайн
 • Онлайн маркетинг
 • Обучение
 • Искам съвет