Skip to main content

Дизайн на лого

Логото е сред първите неща, които Вашите клиенти забелязват. Доброто първо впечатление означава много и оставя отпечатък дълго след това.

Изработка на фирмено лого и лого дизайн

Ние изработваме стилни, уникални и лесно разпознаваеми лога.

Логото е лицето на Вашата компания. Изработването му е важно решение, което е добре да вземете на достатъчно ранен етап. Базирайки бизнеса си върху една идея, балансирана цветова комбинация и разпознаваема идентичност, Вие увеличавате значително шансовете си за успех.

Често се случва на фирмите да направят редизайн на лого или пък тотално да го сменят с ново. В тези случаи, първоначалните потребителите не могат да асоциират новото лого със съответната фирма. Възникват упреци или големи похвали. Защо се получава така? Именно поради причината, че компанията си е изградила определен образ чрез своето лого. Виждаш го и в съзнанието ти изниква фирмата. Този пример е показателен за влиянието на логото върху начина на възприемане от клиентите

Дизайн на лого
Дизайн на лого

Защо е необходим лого дизайн?

Съвременният лого дизайн се съобразява с цветовите предпочитания на клиента, сферата на дейност, емблематични текстови и графични символи, характерни за съответния бранш. Всеки лого дизайн служи за идентификация и утвърждаване на фирмата в съответната област. Вашето лого популяризира дейността Ви, създава първото впечатление във Вашите клиенти и печели доверието им. Фирменото лого трябва да е лесно за разпознаване и запомняне от клиентите.

Често задавани въпроси

За колко време ще направим Вашето лого?

За колко време ще направим Вашето лого?

Времето за разработка на едно лого зависи от много фактори. Основните параметри са дали ще има знак или ще бъде само текст, дали ще включва графичен елемент, рисувано лого или 3D знак, броя на езиковите версии и сложността на изпълнение.

Преди да стартираме работата по проекта съставяме план и определяме необходимото време за всеки етап. Между отделните етапи се предвижда време за коментари от страна на клиента и в повечето случаи е невъзможно да се предвиди колко ще е то. Нашият опит показва, че за изработката на едно корпоративно лого обикновено са необходими между 2 и 5 работни дни.

Кои формати са включени?

Всички необходими формати JPG, PNG, SVG, EPS и PDF

Искате съвет за вашия онлайн бизнес?

Свържете се с нас. Ще организираме лична среща или ще се свържем онлайн.

Последвай ни!

Кажете ни какво ви интересува и не се колебайте да маркирате повече опции.

  • SEO тестване и одит
  • Уеб анализ
  • Уеб разработка
  • UX дизайн
  • Онлайн маркетинг
  • Обучение
  • Искам съвет