Skip to main content

Изработка на Онлайн магазин

Съобразен с Вашия бюджет онлайн магазин с персонализиран уеб дизайн.

Изработка на онлайн магазин

Специализирани сме в техническа поддръжка и оптимизация на WooCommerce базирани магазини.Грижим се да доставяме дизайн, който е семпъл и елегантен, стремим се да покажем максимално приятно за окото всички снимки в онлайн магазина. Вземаме решения, с които задържаме интереса на потребителите и им помогме да направят информиран избор докато разглеждат максимално много подкатегории и продукти. Изработка на онлайн магазин включва:

 • Богата базова функционалност
 • Лесен за управление административен панел
 • Оптимален процес за завършване на поръчка
 • SEO оптимизация & Google Analytics
 • Куриерски модули
 • Уникална мобилна версия
 • Безплатна доставка над определена сума
 • Мултиезичност на съдържанието
 • Поддръжка и актуализация
 • и други
Уеб дизайн WordPress
Изработка на онлайн магазин

Защо онлайн магазин на WooComemrce?

WooCommerce е една от най-използваните платформи за създаване на онлайн магазин в България. Освен перфектно съотношение между цена и качество, платформата предлага удобство както за клиентите, така и за администраторите на онлайн магазина. Но вашият уебсайт може да бъде нещо повече от промоционален инструмент, защото всъщност можете да го превърнете във виртуален магазин. С интеграцията на WooCommerce можете да продавате почти всичко онлайн. С тази фантастична приставка за електронна търговия можете да превърнете уебсайта или портфолиото си в онлайн магазин.

Тази популярна платформа предлага множество изградени добавки, които безпроблемно могат да се интегрират във всеки онлайн магазин. Общността на WooComemrce се грижи ежедневно за актуализацията и подобряването на кода на WooComemrce.

Според статистиката на платформи за онлайн магазини в България, WooComemrce се нарежда на 1-ро място с близо 1/4 от пазарния дял на платформа за изграждане на онлайн магазин.

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазин с евтино решение

В WooCommerce има стотици безплатни и платени разширения, които добавят функции и функционалност към вашия магазин. От подобренията на магазините до маркетинговите интеграции, многоканалността и мястото на продажба, разширявайте магазина си, докато вашите нужди и бюджет нарастват.

Често задавани въпроси

Не намираш нещо, което търсиш, или имаш въпрос към нас?

Включен ли е хостинг и домейн?

Не. Пакетите ни не включват уеб хостинг и домейн. В случай, че все още не разполагате с такива, екипът ни може да ви консултира и съдейства за закупуването на такива. Не е нито сложно, нито скъпо.

Какво е Google Analytics?

Google Analytics (съкратено GA) е безплатна уеб услуга, предоставена от Google за съставянето на детайлна статистика за посетителите на уебсайтове. Статистиката се събира на сървъра на Google, а тези които го използват само слагат свой код на страниците на своя уебсайт.

Чрез интегрирането на Google Analytics в уеб сайта на вашия хотел, вие можете да следите и анализирате посещаемостта, като наблюдавате различна аналитична информация.

Какво включва една страница?

Всяка една страница се състои от секции и модули, чрез които е представено вашето съдържание. Тя може да бъде съставена само от текст или комбинация от текст, изображения и модулни елементи при необходимост.

Всеки пакет има фиксиран брой стрници, които могат да бъдат както основни, така и вътрешни. Например, ако главното меню е във вид на „Начало – За Хотела – Резервации – Галерия – Контакти“, то това са 5 основни страници. Когато бутонът „За Хотела“ има още едно ниво, например „История“, „Стаи“, Забележителности“, то това са още 3 допълнителни страници.

В случай, че имате специфични изисквания за структурата на уеб сайта ви, респективно броя на страниците, не се колебайте да се свържете с нас за индивидуална оферта!

Цена на допълнителна страница от 80 до 300 лв. без ДДС.

Какво включва пакетът?

Пакетите ни „Сайт X“ и „Сайт X“ включват инсталация и конфигурация на WordPress система за управление на съдържанието + инсталиране и конфигуриране на прецизно подбрана WordPress тема (темплейт) + всички посочени екстри за съответния план.

За да сме сигурни в качеството на работа и оптимизацията на работния процес, за вас ще бъдат назначени двама служители. Единият ще бъде опитен уеб разработчик, който ще отговаря за всички дейности свързани с инсталирането и конфигурирането на вашия уеб сайт, а другият ще бъде координатор на проекта (Project Manager), който ще се грижи за правилното изпълнение, спазването на уговорените срокове и ще води цялостната кореспонденция между вас и екипа ни. За пакет „Сайт Х“ за вас ще бъде назначен и професионален фотограф с опит в заснемането на хотели.

Важно! Всички наши пакети НЕ ВКЛЮЧВАТ УЕБ ХОСТИНГ И ДОМЕЙН. Ние ще ви консултираме и ще съдействаме за закупуването на такива.

Как определяме цената за изработка на сайт?

Разделяме всеки проект на модули и етапи. Преценяме колко време ще е необходимо за всеки един етап и на базата на предвидените часове определяме цената за цялостната изработка.

Например ако изчислим, че са необходими 50 часа за разработка на сайта на при цена от 30 лева без ДДС на час ще получим 1500 лева без ДДС като крайна цена. Звучи просто, но всъщност се изисква много опит, за да се състави точен план и да се даде точна оценка за изработка на сайт, който е проектиран специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Ако сайта ви трябва да разполага с повече от една езикови версии, то това също ще увеличи цена му. Обикновено при една допълнителна езикова версия цената се увеличава с 20% а при повече от една, процента на оскъпяване е по-нисък.

За колко време ще направим Вашия сайт?

Времето за разработка на един сайт зависи от много фактори. Основните параметри са броя на предвидените модули, броя на езиковите версии и сложността на изпълнение.

Преди да стартираме работата по проекта съставяме план и определяме необходимото време за изработка на сайта. Между отделните етапи се предвижда време за коментари от страна на клиента и в повечето случаи е невъзможно да се предвиди колко ще е то.

Нашият опит показва, че за изработката на стандартен сайт обикновено са необходими между 30 и 45 работни дни.

Включена ли е подръжка?

В пакетите ни е предвидена поддръжка на вашия сайт за 3 месеца. Това е така, защото при предаването на всеки един уеб сайт, клиентът получава кратко ръководство или обучение за това как сам да менажира съдържанието си.

В случай, че все пак желаете да сключите месечен абонамент за поддръжка на уеб сайта ви, ние сме на ваше разположение!

Ами ако нямам снимки за уебсайта?

Това е напълно нормално. Можем да ви помогнем да изберете медии от различни безплатни източници, като unsplash.com – безплатна директория с красиви снимки, годни за търговска употреба.

Защо е нужна такава ежемесечна поддръжка?

Абонаментната поддръжка на сайтовете цели:

 • Спокойствие на собственика;
 • Сигурност за безупречното онлайн присъствие;
 • Експресни действия при възникнал проблем;
 • Осъществяване на функционални иновации
Получавам ли пълна собственост върху уебсайта?

Вие запазвате 100% собственост върху уебсайта.

Колко време отнема създаването на уебсайта?

Гарантираме, че ще получите първия проект, създаден в рамките на 30-45 работни дни. Само не забравяйте първо да ни изпратите цялата необходима информация – това ще ускори развитието.

Колко струва поддръжката на сайт?

Цената за поддръжката зависи от няколко основни фактора, но всъщност винаги е следствие от нужди и договорки между собсвеника и агенцията, която се грижи за отличното състояние на сайта. Ние предлагаме пакети между 50лв и 150лв в зависимост от сайта.

Обикновено ценообразуването се изгражда на базата на:

 • Необходими човекочасове труд на месечна база;
 • Необходими действия, които следва да бъдат извършени за определено време.
Какво трябва да имам, преди да започнем?

Трябва да получим следното:

 • Структура на уебсайта (контур на страниците, които искате да имате, меню на сайта и т.н.)
 • Копиране (текстово съдържание)
 • Всички медии, които искате да използваме (лога, снимки, видеоклипове)
 • Функции (карта на Google, формуляри за контакт и др.)

Ако все още нямате такива – не се притеснявайте. Вашият специален мениджър на проекти ще ви помогне да се подготвите.

Искате съвет за вашия онлайн бизнес?

Свържете се с нас. Ще организираме лична среща или ще се свържем онлайн.

Последвай ни!

Кажете ни какво ви интересува и не се колебайте да маркирате повече опции.

 • SEO тестване и одит
 • Уеб анализ
 • Уеб разработка
 • UX дизайн
 • Онлайн маркетинг
 • Обучение
 • Искам съвет