Skip to main content

Изработка на WordPress сайт

Можем да се съобразим с вашите изисквания за допълнителна функционалност, включително интеграции с външни системи.

Изработка на уеб сайт c WordPress

От безупречния дизайн до безупречния код. Винаги даваме най-доброто и не пропускаме и най-малката подробност в нашата работа. Осигуряваме и четири месеца безплатна поддръжка.

 • Оптимизиран UX/UI

  Лесен за употреба уеб сайт – винаги тестваме потребителското изживяване и се стараем да бъде максимално удобно за посетителите на сайта.  Нашите сайтове са удобени за навигиране както на компютър, така и на мобилни устройства.

 • Лек, бърз и оптимизиран за Google

  Бързина  и SEO оптимизацияосигуряваме висока скорост на зареждане на страниците, както и интегрирани SEO friendly техники в програмния код и админ панела.

 • Високо ниво на сигурност

  Гарантираме сигурността на информацията в сайтовете, използвайки съвременни технологии и методологии за работа.

 • Лесно надграждане и мултиезичност

  Може да съобразим с вашите желания за допълнителна функционалност, включително интеграции с външни системи. Ако искате сайтът да е на няколко езика, ще помогнем и с това.

Уеб дизайн WordPress

Защо да изберете FoxStudio за разработването на Вашия уеб сайт на WordPress?

Уебсайтовете, които правим се отличават с функционален и лесен за навигация и модерен дизайн. Стремим се максимално да задоволим изискванията и нуждите на нашите клиенти. Крайният резултат за нас е не просто добър сайт, а сайт, който да развие Вашия бизнес.

Изработка на wordpress caйт
Изработка на уеб сайт WordPress
Изработка на wordpress caйт

Защо създаваме сайт на WordPress?

WordPress е платформа за създаване на уебсайт. Тя е най-известната и използваме от стотици бизнеси, които изгражат и поддръжат сайтовете си чрез нея. Платформата е безплатна за позлване, като разбира се съществуват и платени версии, които обикновено предлагат по-добри теми за дизайн или пък функционалности, с които да развиете бизнеса си. Уебсайт създаден чрез WordPress е изключително лесен за оптимизиране за търсачки, което е още едно голямо предимоство за платформата.

Най-голямо предимство е, че WordPress е  много лесен за използване. Не е необходимо да разбирате от програмиране. Има удобен интерфейс, чрез който бързо ще се научите как сами да администрирате сайта си.

Често задавани въпроси

Как определяме цената за изработка на сайт?

Разделяме всеки проект на модули и етапи. Преценяме колко време ще е необходимо за всеки един етап и на базата на предвидените часове определяме цената за цялостната изработка.

Например ако изчислим, че са необходими 50 часа за разработка на сайта на при цена от 30 лева без ДДС на час ще получим 1500 лева без ДДС като крайна цена. Звучи просто, но всъщност се изисква много опит, за да се състави точен план и да се даде точна оценка за изработка на сайт, който е проектиран специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Ако сайта ви трябва да разполага с повече от една езикови версии, то това също ще увеличи цена му. Обикновено при една допълнителна езикова версия цената се увеличава с 20% а при повече от една, процента на оскъпяване е по-нисък.

За колко време ще направим Вашия сайт?

Времето за разработка на един сайт зависи от много фактори. Основните параметри са броя на предвидените модули, броя на езиковите версии и сложността на изпълнение.

Преди да стартираме работата по проекта съставяме план и определяме необходимото време за изработка на сайта. Между отделните етапи се предвижда време за коментари от страна на клиента и в повечето случаи е невъзможно да се предвиди колко ще е то.

Нашият опит показва, че за изработката на стандартен сайт обикновено са необходими между 30 и 45 работни дни.

Какво включва една страница?

Всяка една страница се състои от секции и модули, чрез които е представено вашето съдържание. Тя може да бъде съставена само от текст или комбинация от текст, изображения и модулни елементи при необходимост.

Всеки пакет има фиксиран брой стрници, които могат да бъдат както основни, така и вътрешни. Например, ако главното меню е във вид на „Начало – За Хотела – Резервации – Галерия – Контакти“, то това са 5 основни страници. Когато бутонът „За Хотела“ има още едно ниво, например „История“, „Стаи“, Забележителности“, то това са още 3 допълнителни страници.

В случай, че имате специфични изисквания за структурата на уеб сайта ви, респективно броя на страниците, не се колебайте да се свържете с нас за индивидуална оферта!

Цена на допълнителна страница от 80 до 300 лв. без ДДС.

Включена ли е подръжка?

В пакетите ни е предвидена поддръжка на вашия сайт за 3 месеца. Това е така, защото при предаването на всеки един уеб сайт, клиентът получава кратко ръководство или обучение за това как сам да менажира съдържанието си.

В случай, че все пак желаете да сключите месечен абонамент за поддръжка на уеб сайта ви, ние сме на ваше разположение!

Ако нямаме време и възможност сами да си направим и да поддържаме сайта?

Това също не е проблем. Нашите професионалисти могат да се заемат с цялостната изработка и поддръжка на Вашия уеб сайт. Като вложим в него целия опит натрупан през годините.

Получавам ли пълна собственост върху уебсайта?

Вие запазвате 100% собственост върху уебсайта.

Подписва ли се договор за услугата?

Наличието на договор гарантира рамкирането на самата услуга по поддръжката на сайта или онлайн магазина. Не бива да забравяме, че това е хартиен документ, докато самата бързина при нуждата от техническа намеса, както и проявения професионализъм са коренно различни фактори.

Винаги трябва на първо място да търсите и ангажирате екип от професионалисти, за да може да се погрижите адекватно за своя онлайн бизнес.

Колко време отнема създаването на уебсайта?

Гарантираме, че ще получите първия проект, създаден в рамките на 30-45 работни дни. Само не забравяйте първо да ни изпратите цялата необходима информация – това ще ускори развитието.

Какво трябва да имам, преди да започнем?

Трябва да получим следното:

 • Структура на уебсайта (контур на страниците, които искате да имате, меню на сайта и т.н.)
 • Копиране (текстово съдържание)
 • Всички медии, които искате да използваме (лога, снимки, видеоклипове)
 • Функции (карта на Google, формуляри за контакт и др.)

Ако все още нямате такива – не се притеснявайте. Вашият специален мениджър на проекти ще ви помогне да се подготвите.

Какви резултати да очаквам след като пуснем сайта в интернет?

Не очаквайте веднага след пускането на сайта в интернет да имате висока посещаемост. Нормално е тя да е ниска, тъй като Google се нуждае от време да се „довери“ на сайта ви и да го класира на по предни позиции. С помощта на нашите инструменти за оптимизация, вашият сайт ще бъде успешно индексиран от търсещите машини и ще започне да се появава все по-напред в резултатите от търснето.

Ами ако нямам снимки за уебсайта?

Това е напълно нормално. Можем да ви помогнем да изберете медии от различни безплатни източници, като unsplash.com – безплатна директория с красиви снимки, годни за търговска употреба.

Искате съвет за вашия онлайн бизнес?

Свържете се с нас. Ще организираме лична среща или ще се свържем онлайн.

Последвай ни!

Кажете ни какво ви интересува и не се колебайте да маркирате повече опции.

 • SEO тестване и одит
 • Уеб анализ
 • Уеб разработка
 • UX дизайн
 • Онлайн маркетинг
 • Обучение
 • Искам съвет